Foredrag om esport og gaming2018-07-10T14:57:23+00:00

Foredrag om esport og gaming

MARTIN FRITZEN ESPORT INFLUENCER

I flere år har jeg rejst i Danmark og udlandet og holdt foredrag om esport og gaming, med særligt fokus på social læring, fællesskaber og personlig udvikling.

Hvorfor booke et foredrag med mig?

FOREDRAG • INSPIRATION • RÅDGIVNING

Til daglig er jeg ansat som “Esport Projektleder”, hos DGI. Jeg har +15 års erfaring med digital salg og marketing. +5 års erfaring med at opbygge SAAS start-ups. +8 års erfaring i foredrag og undervisning og mere end 3 års erfaring, i at lede esportsaktiviteter. Mit arbejde består i at lede, udvikle og gennemføre esportsturneringer, uddannelse og arrangementer med DGI.

Jeg har grundlagt en af landets største esportsforeninger med mere end 300 medlemmer, 70 trænere og 50 frivillige. Det har givet mig praktisk erfaring med alt fra forretningsplaner og sponsorarbejde, til event og projektledelse. Udover det har jeg skrevet og udgivet bogen: “Grassroots Esport”.

FOREDRAG
INSPIRATION
RÅDGIVNING
UDVALGTE REFERENCER

Lad os arbejde sammen?

FORTÆL MIG MERE OM DIT PROJEKT ELLER ØNSKER