Om Martin Fritzen2018-07-10T14:57:50+00:00

Om Martin Fritzen

ESPORT INFLUENCER

Jeg elsker gaming og esport. I 1984, da jeg var 8 år gammel, opdagede jeg spillet “Pong“, hos min ven Brian og siden den dag, har jeg ikke sluppet computerspil. Min rejse har udviklet sig dels via FIFA og fodboldmanager spil og Neverwinter Nights over i Dungeons and Dragons. Senere kom Nintendo og Super Mario Bros og pludselig PlayStation, hvor jeg fordybede mig i spil som Metal Gear Solid, Medal of Honor og Black.

Senere genfandt jeg interessen for fantasy og rollespil, som kunne forenes i spillet World of Warcraft og Diablo. Spil, har for mig, altid været rekreativt – en verden – hvor jeg kunne fordybe mig, blive underholdt, finde ro og koncentration – og sådan er det stadigvæk.

Til daglig er jeg ansat som “Esport Projektleder”, hos DGI. Jeg har +15 års erfaring med digital salg og marketing. +5 års erfaring med at opbygge SAAS start-ups. +8 års erfaring i foredrag og undervisning og mere end 3 års erfaring, i at lede esportsaktiviteter. Mit arbejde består i at lede, udvikle og gennemføre esportsturneringer, uddannelse og arrangementer med DGI.

Jeg har grundlagt en af landets største esportsforeninger med mere end 300 medlemmer, 70 trænere og 50 frivillige. Det har givet mig praktisk erfaring med alt fra forretningsplaner og sponsorarbejde, til event og projektledelse.  Udover det har jeg skrevet og udgivet bogen: “Grassroots Esport”.

UDVALGTE REFERENCER

Lad os arbejde sammen?

FORTÆL MIG MERE OM DIT PROJEKT ELLER ØNSKER